Klipp klipp!

Vaknade tidigt idag och eftersom jag inte hade något att hitta på slog jag en pling till Dexan för att boka tid hos henne, och det underbara var ju bara att hon hde tid idag :D Så snabbt på med kläderna och på 50 min varjag i stan :)

Håret blev super och jag känner mig nöjd och fri, vad tycker ni? :)


Före-löshår och slitet                            Efter-Lugg och effekter

Lala..

Snygging från class i fredags :)

Tisdag

Tisdagen är i stort sätt avklarad och det med ett leende på läpparna! Slapp göra prov idag, så det var bara UF som gällde. 2 intervjuer gjordes för skoltidningen :)  Sedan vandrades det vidare till C4 hotell och information angående mitt år jag ska vara som au Pair i USA!! Går planerna som de ska nu så skickas snart papprena in och sedan ska jag bara matchas ihop med familj och sen åker jag i Augusti/September! Jag kan inte sluta le när jag tänker på det :)

Ikväll ska det pluggas geografi läxa :( 




 

Tränat

Liten tupplur efter skolan, vaknade av Mie´s kalla händer i ansiktet.. Mindre skoj! Sen stack vi och tränade :):)


Godmorgon

Guess what!? Solen lyser och morgonen ser jätte mysig ut :) Jag ska snart vandra iväg till bussen faktiskt, sen är det 2 lektioner idag som gäller mellan halv 11 och 2, inte så farligt egentligen!


Dagens outfit:
Mössa-H&M, Klänning-Gina Tricot, Kofta-H&M, Leggings-Vero moda, Kängor-Wedins


EMILIA

Blev en tur hem till den här tjejen idag med :)

NEW NEW NEW

Indroduktion

Jag går i Mie´s fotspår och skapar mig en ny blogg! Jag kände att jag var trött på den andra och ville börja om här istället! Min nya blogg kommer handla om mig och mitt liv tillsammans med mina vänner, hur vår vardag ser ut, hur vi festar och mer. För vi har riktigt skoj tillsammans och det vill jag dela me mig av :) 

Fr. V: Sophie, Angelica, Emmie, jag, Sofia, Alec, Kajsa


Veckan som gått

Denna veckan har det handlat om Svenska C. Det har varit absolut panik på Söderport! Ja, även hos mig med för dn delen. Men i onsdags tog vi tag i det, jag, Mie och Sofia! Vi satte hos i Sofias soffan med varsin laptop i knäet och sen satt vi där non-stop från 20.00-01.00 ! Kändes rätt så bra efter det faktiskt, och klar blev jag innan 12.00 på fredagen!

I tisdags var det besök på Lunds universitet som gällde! Efter att ha varit på någon "föreläsning" och käkande på pizzeria så gav ja mig på shopping runda i stället :)

I fredags blev det firande av att veckan var över och framför allt svenska C!!! Började med förfest hos Kajsa tillsammans med tjejerna, alltid lika trevligt!
Sen drog Grand och Class ner på det som fan, riktigt tråkigt!!

Lördagen spenderades hemma själv. riktigt utmattad efter veckan så det var skönt att bara dega framför Tv:n :)

Idag, söndag, blir det nog också bara massa degande! Funderar på att kanske överraska mamma när hon kommer hem med mat :) :)


Veckans inköp: 
Stickad kofta-Vero Moda, Tajts med dragkedja-Gina Tricot, Mössa-HM, Fejk pälsjacka-HM



/J

RSS 2.0