avskedsfest

Igår var det avskedsfest för Sophie som lämnar oss för Australien i 6 månader!
Kvällen bjöd på snittar, frukt, drinkar, vin, skratt, kortspel, dans, Cosmopolitan, öl,Class, O´learys, 400 spänn, taxi och avslutades med skratt och skitsnack med 2 bästa vänner!
Kunde inte begära mer av kvällen! Vill ni ha bilder får ni checka Babba Canales facebook eller vänta tills jag fixat några och orkar ladda upp dem.

Dagen har bestått av sängläge med Sofia, som mest har sovit faktiskt.. Sedan blev det midsommar/kräftskiva/vegetarisk-middag med familj + Sofia innan vi 2 körde till stan för fika med Mini.
Efter att ha kört hem Sofia gick vi rundor i tivoliparken och snackade massa, MYS men kallt!

PUSS


L-l-löööördag


Yes då kör vi

i onsdags låg jag i Mies säng halva dagen och kollade på Playa Del Sol och åt ICA Cookies och Ballerina, MUMS!
På kvällen gick vi 2 + Hence ut och åt på Peking, friterad kyckling, veg. vårrullar, kyckling med nötter i, ris och såser och till detta öl och vin.
Sedan gick vi till O´learys för öl och träffa Bolte och Sofia. En trevlig och mysig kväll:)

Igår torsdag hade Mie sovit här så vi befann oss i soffan hela dagen, hon stack väl vid 5 halv 6 och så lagade jag mat till familjen och gjorde mig iordning. Senare körde jag och Sofia ner till Anton och Ceasar i Åhus och drack vin och hade mys!

Idag ska jag jobba, försöker få tag på Mikaela så jag kan få sjuts och slippa ta bussen! Får se om hon vill svara snart..
Ikväll kanske jag ska ta en öl med Felicia och Sebbe:)

Ha en bra dag mina hjärtan ♥

Jag och mina störta hjärtan


Frunch


Idag har jag ätit en goood frunch med Mie och Kajsa! Jag gav mig till och med på att göra pannkakor, det vill jag lova gick mindre bra:P haha, luktade bränt i hela köket och dem såg bara ut som små klumpar, men de smakade tydligen bra tyckte tjejerna! ;)

Annars har jag dammsugit och gömt mig under en varm filt idag, vi har ingen värme i huset :S Någon smart jävel ( mamma eller pappa) har glömt beställa ny olja innan den "gamla" tog slut.. Kul att man fick duscha i kallvatten imorse!

Ikväll vet jag inte längre vad som händer men på fredag blir det uppdrag LÄRA FELICIA DRICKA VIN och på lördag blir det AVSKEDSFEST FÖR SOPHIE @ CLUB DEX!

one to go..


I'm in love with a Shooter

Nu har jag precis varit på FriskisoSvettis och kört ett Puls/medel pass! Fyfaan vad det rekommenders!
Jag hatar egentligen att träna, men samtidigt har jag kommit in i en period nu där det går an.. Kanske är för att vi snart åker och jag vill se snygg ut i min nya bikini;)

Imorgon ska jag till Dexter och fixa lite med håret och sen kanske ett pass på friskis också hinns med:) Emma ska ju följa med ;) B-B-B-BULLSHIT :D


Min trogna träningskompis som peppar på :)

13.00

Klockan är snart ett och jag och Sofia ligger i varsin del av soffan!
Snyggingen var snäll och kom hit imorse med bullar och vi åt en god frukost med ägg, jucie, te, kaffe, ost och marmelad och leverpastej:) Mums!!!!

Mie kommer kanske och joinar oss!


Jag gillar det starkt


söndag

jag vill inte jobba idag

lördag!

Fredagskvällen; Singelmiddag med Sofia och sedan Taste med henne och Sophie. Vi drack rött och åt ostbricka, mums! Sedan hämtades Emma upp och vi körde till Hannes och grabbarna + Lisa för att delta i deras förfest.
Sedan blev det en spontan utgång, trots att vi inte skulle ;)

Idag har jag gått en lååååångrunda med Helle och sedan bara slappat! Ikväll blir det förfest hos Felicia, sen tror jag inte att jag ska ut.
Helst av allt hade jag velat beställa pizza, dricka coca cola och kolla på en kärleksfilm.. Men det får bli en annan dag i veckan! Är du på? :)

Ha en bra kväll :)


Min singelvän

jaa,

pannkakor och äpple till frukost efter en varm skön dusch!
Kollar sjunde himmeln nu och väntar på mamma.
Ska hämta Mikaela, vaccinera mig och sist jobba.

Ha en bra dag :)


40

Godnatt



Tränat-sovit-lagat mat-städat-Sofia-HoB-Hence-TP = Min dag :)


L O V E



Frukost på sängen - skridskor - städa - långpromenad - fika - datorn - middag hos Mini :)

Goooood day :)

100223-100323


OMG!

vilken nyårsafton säger jag bara ;P haha!


Nu- mys med S

Ikväll- Avatar


RSS 2.0