Pannkakor!

Idag fick jag äntligen mina efter längtade pannkakor, dock var det inte lika gott som jag kom ihåg det men det gick ner :)
Jag, Emma och Mini har suttit och jobbat hela eftermiddagen på vår marknadsföringspresentation, fortsatte även när jag kom hem! Jag tror och hoppas på att den blir bra.

Imorgon blir det nog fotbollsträning med Mie, får ju se hur det också är :)


Lektion..

Jag bara känner att skolan börjar gå mot ditt slut och det är inte ens vår ännu.
Allt kommer bara ta slut en dag inom en snar framtid, all trygghet och kanske många av vännerna.
Men på samma gång är det en start på något nytt, jag vet inte vad än bara. Förhoppningsvis något spännande, något bättre!
Men jag trivs som det är nu, jag trivs verkligen i min bubbelvärld!


We're all in this together, when we reach, We can fly, know inside we can make it.


måndag

härlig start på veckan, noot !
för det först kunde jag inte sova i natt och det är verkligen som David skrev:
-Sover du aldrig?
nej jag gör nog inte det!

Idag var det iaf skola från 8.45-13.30.
Det bästa med dagen var att få träffa Ange igen, och skratta med henne till våra påhittade låttexter på svenskalektionen. Och sjuka som vi är så leder ju detta till att vi kommer in på andra sjuka samtalsämnen. haha, den tösen trivs jag med :) Vi ska ha vår efterlängtade date på onsdag har vi bestämt nu :)

Efter skolan var det bara hem och sätta sig med turismarbetet. Fy fan vilken lättnad att jag är klar, det är utskrivet och även om det inte är bra så är det snyggt iaf och det är väl det som är huvudsaken ? ;)
Hämtade även syrran i stan och köpte godis till mig och mamma, riktiga godismonster är vad vi är!

Vid 20.00 åkte jag och Andrea ut till Mie för att fortsätta dagens skolarbete med att skriva vårt Svenska C övningstal. Efter många om och men så blev det klart och det blev bra!
Köpte även en super söt kläning av Mie för bara 100 kronor, tror att jag ska ha den på mig på fredag då det är maskerad :)

Nu ska jag göra dagens sista skolarbete, vilket är att skriva protokoll till UF imorgon, sen ska jag äntligen få sätta på en film och förhoppningsvis sova!

Pusspuss


Min bakgrundsbild på datorn, den gör mig glad iaf :)

en styck sportlovsvecka

Nu är det snart över och vi ska tillbaka till skolan och allvaret, men med en sån här toppen vecka i bakhuvudet så funkar det!

Min vecka:

Måndag:
"Vin och ost-kväll" hos Emmie men tjejerna och Mange och Marc. dans och skoj hela kvällen. Sedan film och sleepover :)



Tisdag:
Vaknade hos Emmie och kom upp till nyköpta frallor, tack Amy! (Grattis till körkortet med för de delen:) ) Sedan åkte jag, Emmie, Sofia och Emma till stranden och gick en runda i det underbara vädret. Efter det blev det kebab och film hos Emmie, super mys!!



Onsdag:
Körde till malmö med Mie och Lize, hamnade otroligt fel. Inte mitt lokalsinnes fel för en gångs skull utan GPS-tantens! Men vi kom fram och hittade parkering och sen blev det shopping.
Köpte ett par jeans leggings från Gina, en rock t-shirt även den från Gina, en kort t-shirt från Weekday, en slimmad svart klänning på Monki och en lackväska på h&m.
Sen hem, göra dig iordning och sen förfest med tjejerna hos Emmie. Dans, sång och en del annat sjukt. "brukar du kolla på ditt eget bajs? " :P
Kvällen fortsatte på Class, där hände en del sjuka saker. Mina hand är helt fuckad :) Det blev svart taxi hem med Mini och de andra hammarborna för att sedan krypa ner tillsammans med Mie.



Torsdag:
Hjälpte farmr att packa inför flytten. Mycket som ska ner i kartonger, och tråkigt är det. Hade nästan glömt hur tråkigt det var :P Fick en massa skärp av farmor dock, perfekl :)
På kvällen körde jag till Dexter, käkade pizza drack cola och kaffe halva natten sen körde jag hem vid halv 3 i snön. Somnade dock inte förrens halv 6 typ :S



Fredag:
Sov ut, sen städade jag och pluggade lite grann. Sen snäll som jag är ställde jag upp för farmor och körde och handlade åt henne :)
Blev pizza denna kväll också, sen stack jag, Julle och Andrea till Dexter och hade myskväll med gottis och Grease och perfect stranger.

Lördag:
Idag körde jag och Julle till Ovesholm och såg dem möta vä. Orkade bara med en halvlek sen stack vi hem igen. Jag drog till farmor och hjälpte till lite mer. Jag och Cornelia hittade våra gamla Barbie dockor så dem lekte vi lite med :)
Ikväll blir dt mat och melodifestivalen hos Emmie med Emma och Mie :)

Bilder från i lördags :)



                       





ett litet urval, resten hamnar på: www.weebo.bilddagboken.se

Helgen

Fredag: Hämtmat och spel ( Wii och Tabu) hos Ange med Emma, Sofia, Mie, Helle, Amy,  Bagge, Axel och Adam. Det blec som vanligt massa kräng, Vi blir bara tjockare och tjockare ;)

Lördag: Alla hjärtansdag oh min 19-årsdag :) Väcktes av sång framförd av mamma, pappa och Cornelia. Fick pengar, skor, silverschampoo och klänning! Sedan bar det av till lokalen för att  fixa inför festen och sedan hem och ducha för att bege mig till Make Up store. Där fick jag en underbar rengöring och därefter sminkning. Fick till och med några hjärtan fastlimmade vid sidan av ögat :)

Sedan hem, fixa håret, klä på mig och sen till lokalen och fixa det sista tillsammans med Mie!

Kvällen blev rolig och jag gillar mina vänner :)
Bästa presenten kom från favorittjejerna: Digitalfotoram!! Och massa bilder på mig och dem i våra lyckligaste stunder. Jag tackar, jag tackar!

Fick även en ring som passade väldigt bra eftersom mina favorit ring gick sönder förra helgen.
Sen fick jag massa annat fint med, så tack alla!

Gårdagen bestod av att upp vid typ 9 och åka med pappa till lokalen och städa, klara vid halv 2. Hem för att sedan köra med syrran till maxi och handla till mamma och till oss eftersom vi ska vara hemam en vecka nu. :D
När jag kom hem storstädade jag rummet eftersom jag inte kan ligga i sängen om det är stökigt. Mår riktigt dåligt då. När jag var klar åt jag, sen la jag mig för att kolla på Win a date with Tad Hamilton, somnade dock direkt. Klockan var typ halv 8 då :)

Känner mig utvilad till max idag och vill ha pannkakor, försöker få hit ngn som vill göra det åt mig :D

Bilder från festen kommer nog senare idag, måste hitta sladden bara ;)


början på helgen och lovet!

nu är det helg och nu är det lov! sköööönt :)

igår var jag och mamma och fixade inför min fest och födelsedag som är imorgon! Sedan åkte vi ner till morfar och jag städade och tjänade pengar, alltid bra!
På kvällen åkte jag hem till Sofia och chillade, jag ska flytta in där och bli deras nya Johanna :P

Idag har jag varit på Österängskolan och jag håller med om att Söderportskolan inkl. deras elever har mer stil!
Sen var det UF-möte hos Andrew följt av en tur på stan med Julle :)

Ikväll ska vi hem till Angelica, köpa med oss hämtmat och sen blir det en skvallerkväll :)

Imorgon är lilla jag hela 19 år!


debut

Jag debiterade i blå-vitt idag :) Knislinge!
Gud vad roligt det var att spela igen, jag älskar verkligen den sporten!


jag är nog sjuk va

eller jag är typ av med förkylningen, vilket gör mig glad!

Vädret var underbart idag, så jag bestämde mig för att cykla. Mitt enda snedsteg var att ta skinnjacka istälet för dunjackan. Men cyklar men snabbt så får man ju upp en bra puls och flås så märker man inte att man fryser :)
hade en lektion, sen blev det lunch i matsalen(!) och etter det skvaller på Nostalgia med mina favoriter :)

På eftermiddagen hade dem alla lektion så jag satte mig på cykeln och trampade hem. Väl hemma bestämde jag mig för att leka hemmafru:P man måste ju börja träna någon gång, och efter allt One Tree Hill tittande så ser man ju att det är möjligt att bli gravid och börja leka mamma-pappa-barn vid 18 års ålder. Men´iaf, jag började förberedda middagen som faktiskt står i ugnen nu, bestämde mig för att göra citronkyckling med pommes potatis i ugnen. Och till efterrätt har jag bakat en kladdkaka.

jag är såå stolt över mig själv måste jag säga, det är inte ofta jag får tummarna ur röven på det här sättet!

Snart ett år sedan,


Ett ord befriar oss från livets tyngd och smärta - det ordet är kärlek

fest hela helg, fy faaan va nice! jag älskar verkligen att ha kul med mina vänner, det finns inget bättre :)

Det enda som hade gjort saken bättre är om det hade varit sommar och om jag hade varit lång så mina fötter inte hade behövt vara så plågade av hög klackade skor :P


Detta är min kärlek, vilken är din?

My dream is to fly


Rolig dag, svar NEJ

Idag blir det till att plugga hela dagen! Marknadsföringsprov imorgon samt en inlämningsuppgift, usch!!

Trevlig tjockiskväll igår hos Ange, kladdkaka, chips, dippa, kexchoklad, chessecake, coca cola. grädde och gurka (!)
Massa skratt, filmer och skit snack, kan ju inte bli bättre.

Kvällens roligaste:
S: - Faandå, Philip är ute och festar
E: - Varför då?!
S: - För han är lwdig. JAG VILL MEE FESTA!!
E: - Jaaaaaaag meeeeee

Ja jävlar vad vi garvade :)

Turism och resa

Sitter i skolan nu och har turism., Emma sitter bredvid och om man säger så så gör vi allt annat än att skriva på våra arbeten. Men vi har ändå ett par veckor på oss :)

Efter denna lektionen är det UF som väntar, hoppas verkligen att våra fodral är klara idag!!
Sen ska jag och Mie ut på äventyr :)


Från fredagens äventyr ;)

Smile :)

Fredagen var en mycket trevlig kväll. Cocktail partyt var super nice, det är kul när alla klär upp sig och är snygga. Class var helt okej förutom att vi behövde betaa, illla! men såå ont smo jag hade i fötterna har jag inte haft på länge, kunde knappt gå hem :S

Lördagen spenderades i sängen eftersom jag har blivt sjuk :/ På kvällen körde jag dock hem till angelica och kollade på Donky Punch, sjukaste filmen någonsin :P
När jag senare körde hem snöade det för fullt,

Idag ligger jag i sängen och skriver mitt turismarbete som faktiskt inte ska vara inne förrens vecka 9. Duktig är jag som börjar i tid :) Ligger och drömmer mig bort om varma stränder med ett stort svalkande hav.. JAG VILL BORT NU :D

Ska se om jag får med mig syrran till maxi eller något sen, behöver nya block till skolan.


Jag vill simma bredvid


RSS 2.0