Tillbaka ;)

Nu är jag tillbaka på bloggen :) Ursäkta uppehållet men jag har ju inte riktigt haft tid att skriva..
Nu tänker jag berätta om min valborg:)

Vid halv 5 styrde vi bilarna mot Sturkö och Werners stuga där killarna väntade på oss.
Efter ett tags körning med stopp på McDonalds i Karlshamn kom vi fram. Stugan var sig lik, fins och mysig.
Under kvällen blev det brännboll, god mat lagad av tjejerna, festande och tunnabadande :) det var en härlig kväll fram tills vi skulle sova, Simon tyckte då inte att jag skulle få ligga i en säng och jag blev nedputtad på golvet ett X antal gånger. Men eftersom att jag är så skillad som jag är tog jag mig upp igen, och fick sova i en säng!

Dagen efter blev det solande på klipporna för hela slanten med ett härligt gäng på 9 personer. De resterande 12 personerna körde hem tidigare under dagen. Jag brände sönder kroppen, men det gör inget för nu är jag brun :)

På fredagskvällen var jag hos Hence och skulle kolla film men jag somnade efter 10 minuter:P Men men, sånt man får ta :) Får ladda hem film istället!

Igår var jag ute med en båt tillsammans med Gustav, Helle, Mange och Andy. Vi fikade och fiskade :) Jag och Mange fick varsin aborre som jag döpte till Sven och Edvin!
På kvällen var det grill hos Simon, mys mys! Jag och Mie busade loss!!! Hihihi!

Idag har jag jobbat i trädgården sen varit en runda med Alec, sen ner till Åhus och Gustav och sen hem till Mie :) Trevlig dag faktiskt! 

Jag var inte flittig med kameran under valborg:P
 
  


     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0